• Къде се намирам
ТЪРСИТЕ ПОДАРЪЦИ ЗА ВАС, ВАШ БЛИЗЪК, ПРИЯТЕЛ ИЛИ ПОЗНАТ? ТУК СМЕ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕМ!

Доставка и плащане:Скъпи клиенти, след като направите своята онлайн заявка, на посочения от вас e-mail адрес ще получите писмо с точно описание на направената поръчка. След получаване на заявката НИЕ ще се свържем с ВАС в рамките на деня за потвърждение. 

Поръчката ще бъде изпълнена възможно най-бързо в рамките на същия работен ден(ако е направена до 15:00 часа), за да можете да я получите на следващия и да бъдете спокойни, че подаръкът ще стигне точно навреме при ВАС. Срокът за доставка е 1-2 работни дни.  

Доставката се осъществява с куриерска фирма "Спиди"АД или "Еконт Експрес", тъй-като сме сигурни, че ще получите стоката невредима и в най-кратък срок.

Плащането се осъществява директно на куриера при получаване на стоката и СЛЕД преглед и одобрение на стоката от Ваша страна. Минимална сума на поръчката 10 лв.

Заплащате сумата от поръчката + 4-8 лв за доставка в зависимост от големината на поръчаните стоки. При поръчка над 80лв безплатна доставка.

За град Варна безплатна доставка в рамките на града за поръчки над 20лв. 

От наша страна гарантираме, че стоката първо се преглежда и тества преди да се изпрати към Вас, за да сме сигурни, че няма да Ви разочароваме. 

Съгласно разпоредбите на закона за електронна търговия имате право да върнете стоката в 7 дневен срок от датата на получаване, в случай че стоката е невредима и не е нарушена търговската опаковка. Връщането е за сметка на клиента.

За контакти:

office@podaraci99.com