• Къде се намирам
ТЪРСИТЕ ПОДАРЪЦИ ЗА ВАС, ВАШ БЛИЗЪК, ПРИЯТЕЛ ИЛИ ПОЗНАТ? ТУК СМЕ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕМ!
Скъпи клиенти,

Моля прочетете внимателно нашите общи условия за пазаруване през podaraci99.com.

1. Продуктов асортимент:

Онлайн магазин podaraci99.com предлага богата гама продукти и аксесоари. Стоките, предлагани на този електронен магазин са с гарантирано качество. Публикуваните на сайта описания на предлаганите стоки са с информативна цел. Възможно е да бъдат допуснати технически грешки.

2. Ценова политика:

Цените на стоките посочени на сайта са крайни и не включват цената за доставка до клиента. Цените на продуктите могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална, към момента на поръчката.

3. Заявки и поръчки:

podaraci99.com предоставя опростен и интуитивен интерфейс за създаване на поръчка. След като оформите поръчката си изберете линковете водещи към количката, където са изброени всички избрани от Вас продукти с количества и цени. След като потвърдите поръчката, на посоченият от Вас e-mail адрес ще получите потвърдително писмо с номер и дата на поръчката и нейното съдържание.
 
4. Условия и срокове:

Стоките, поръчани в podaraci99.com се доставят от 1 до 3 работни дни от получаване на поръчката. Когато продукта не е наличен, ние сме длъжни да Ви уведомим в горепосочения срок. podaraci99.com не носи отговорност за забавяне на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други форсмажорни обстоятелства.

5. Условия за гаранция, рекламация и връщане на продуктите:

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на седем работни дни от датата на получаване на стоката. В този случай podaraci99.com е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват в брой, чрез наложен платеж или по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от podaraci99.com стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. podaraci99.com има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство. В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на podaraci99.com. При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. Рекламации се приемат по e-mail или телефон, като клиентът посочва причините за предявената рекламация. podaraci99.com си запазва правото да не приеме констатацията на клиента, ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента. podaraci99.com уведомява клиента за становището си на посочения от него телефон или e-mail.

6. Замяна на закупена стока и/или отказ от поръчка:

Ако клиентът по някаква причина желае да замени закупеният от него продукт, той има право да го направи, като в този случай разходите за връщане на продукта и изпращане на новозаявения са за сметка на клиента. В случай на разлика в стойността на новата и старата поръчка, то тя се компенсира от клиента. Клиентът има право да откаже приемането на пратката, ако сумата, която следва да заплати на куриера не съответства на дължимата. В този случай, Ви молим да се свържете незабавно с podaraci99.com за отстраняване на несъответствието. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена / разпокъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с podaraci99.com или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със запис в товарителницата от получателя. Изготвя се констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В случай че клиента вземе пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред куриера, рекламация не се приема.
 
7. Подаръци99 - права и задължения:

Подаръци99 е длъжен да спазва стриктно Закона за защита на личните данни, да защитава предоставената от клиента лична информация и данни, да достави поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес. Подаръци99 има право да не достави поръчаните продукти при посочени невярни адрес и/или телефон.
Подаръци99 не носи отговорност за посочената от производителя информация за продуктите.
Възможни са разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани и устройства, както и на снимачната апаратура.

8. Клиентът - права и задължения:

Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, e-mail и адрес за доставка, да заплати цената на поръчаните от него стоки, както и определената сума за доставка, да получи поръчаните стоки, като осигури възможност за приемането им, да НЕ извършва недействителни поръчки, да НЕ дава некоректни и незаслужени отзиви за даден продукт или да предоставя каквато и да е било друга невярна информация в публичното пространство и на трети лица. Клиентът има право да получи поръчаните от него продукти, да се откаже от тях в срок от седем работни дни от датата на доставка, спазвайки изискванията на ЗЗП.
 
Общите условия търпят промени и поради това моля преглеждайте периодично тази информация.

За контакти:

office@podaraci99.com